MALO O NAMA

Osnovano davne 1992 godine

Kada smo otpočinjali sa radom davne 1992 godine naša vizija je bila da obučavamo kandidate ne samo da bi ostvarili svoj cilj, a to je dobijanje dozvole, već i da bi ih podučili da se snađu u svim nepredviđenim situacijama na putu. Veliku pažnju posvetili smo praćenju inovativnih metoda koje prenosimo našim kandidatima i verujemo u to da je bezbednost uvek na prvom mestu. Dugogodišnje poslovanje glavni je pokazatelj kvaliteta obuke i zadovoljstva kandidata. 80% kanididata se upisalo na preporuku! Bavimo se obukom vozača A1, A2, A i B kategorije. Nudimo Vam visokokvalifikovane, licencirane instruktore vožnje, kao licencirane i iskusne predavače teoretske nastave. Visok stepen prolaznosti govori o kvalitetu teoretske nastave kao i praktične obuke.

Naši instruktori

Uvek na raspolaganju

Najveća prednost Auto škole Sušić su naši instruktori vožnje! Oni su ljubazni, ljubazni profesionalci sa velikom dozom strpljenja i empatije prema našem studentu. Oslanjamo se na naše profesionalne instruktore koji su obučeni da razumeju potrebe svakog pojedinačnog vozača. Naši instruktori vozača kreiraju kurseve vožnje koji su prilagođeni različitim veštinama svakog vozača. Ovo osigurava da steknete svoju vozačku dozvolu i da se osećate samouvereno svaki put kada ste na putu.

istorija autoskole

Naš vozni park

Uvek na raspolaganju

Naša škola će Vam pružiti sve mogućnosti i komfor da vozite i učite vožnju u bezbednim i novim automobilima, uz konstantnu pažnju i savete naših iskusnih instruktora. Imate mogućnost izbora instruktora, 8 potpuno novih vozila, termina obuke i nastavu u dve potpuno renovirane učionice. Trudimo se da obezbedimo maksimalno dobre uslove za napredak kandidata. Automobil je bitna karika i potrebno je da bude ispravan i lagan za voznju.

Naše usluge

Uvek na raspolaganju

ocena auto skola susic

Nudimo širok spektar usluga i paket aranžmana koji se fokusiraju na poboljšanje slabosti svakog učenika koji je već vozio, kao i onih koji prvi put uče da voze. Takođe nudimo fleksibilno zakazivanje za vašu udobnost. Otvoreni smo 6 dana u nedelji. Mi smo objekat koji govori engleski i španski. Takođe nudimo 5-časovni kurs pre licenciranja i 6-časovni kurs odbrambene vožnje.

Pružićemo Vam sve potrebne informacije i savete kako da najlakše i najbrže dođete do vozačke dozvole. Naš najveći uspeh je poverenje naših klijenata, koje smo stekli profesionalnim zalaganjem i trudom.

Naše ocene

Naši polaznici

Marko Tasevski

Sve pohvale za instruktora Savu Sušića. Osim toga što su skoro svi koje znam iz prve kod njega položili, mnogo je gotivan, odlično zna da ti objasni sve i da te pripremi za polaganje i generalno za saobraćaj u buduće. Preporučujem ga svima jer ćete i dobro sve naučiti kod njega, a i vožnja će vam biti zabavna.

Marko Burušić

Uživao sam u obuci zbog sjajne atmosfere i profesionalne obuke sa odličnim instruktorom. Sve je na veoma visokom nivou, odlični su ljudi i maksimalno pomognu kandidatu, za razliku od prošle auto škole u kojoj sam bio, gde je gazda samo pare gledao… pa sam se zato i prebacio. Oduševljen sam profesionaliznom i posvenošću prema kandidatu.

Stefan Ristic

Odlični su, sve na vreme, vozio sam po celom gradu i ispit 10 dana posle poslednjeg časa, ne 2 meseca! Instruktor Sava moja preporuka

Bojana Kasikovic

Škola za svaku preporuku. Brzi teorijski kurs, odlični instruktori vožnje. Organizovani, efikasni, odgovorni i sjajni ljudi. Uroš Mitrović je najbolji instruktor vožnje u gradu, čeličnih živaca 😊 Kažem odgovorno!

PRIJAVITE SE VEĆ DANAS PO SPECIJALNIM USLOVIMA

Call centar Auto skola

ISTORIJA AUTO ŠKOLE SUŠIĆ