auto skola novi beograd, auto skole novi beograd
auto skola novi beograd, auto skola zemun

AUTO SKOLA NOVI BEOGRAD

Auto skola Susić Novi Beograd, Zemun

UPIS JE U TOKU !!!

Sušić auto škola vrši upis novih kandidata za Novi Beograd, Zemun

NOVI BEOGRAD

ZEMUN

OBUČENIH VOZAČA
0 +
LICENCIRANIH KADROVA
0
POČETAK RADA
0
NAGRADA
0

AUTO SKOLA SUŠIĆ NOVI BEOGRAD

Auto škola Sa tradicijom od preko 30 godina

Auto škola Sušić Novi Beograd je naša prvootvorena poslovna jedinica. Autoskola na Novom Beogradu je otvorena 1992 godine. Ponosni smo na to da kao i prvog dana želimo da našim kandidatima prenesemo naše znanje kroz naše iskustvo ztudeći se da iznova prihavatamo nove standarde u obuci kandidata. Proteklih godina smo stalno osvežavali naš vozni park i možemo se pohvaliti najnovijom flotom automobila. Auto skola Sušić Novi Beograd, Zemun takođe ulaže u obuku naših instruktora i trudimo se da naš tim predstavlja sigurnost da ćete Vaš cilj koji je naravno vozačka dozvola ispuniti na što lakši način. Godinama smo stvarali najlakši put do vozačke dozvole i možemo se pohvaliti onim što svi vide koji su završili auto skolu kod nas na Novom Beogradu.

 • Brzo do dozvole: auto skola Sušić Novi Beograd teši ka tome da Vas osposobi za polaganje vozačkog ispita u roku od 3 meseca.
 • Najnovija vozila: posedujemo 10 vozila najnovije generacije koje će Vaše učenje vožnje učiniti bezbednijim i lakšim
 • Online testovi: upisom naše auto skole Kanarevo brdo stičete pravo na softwer koji Vam omogućava učenje testova na daljinu.
 • Kvalifikovani instruktori: instruktori auto skole Susic Novi Beograd imaju veliko iskustvo i osposobljeni su za rad sa svim kandidatima
 • Savremene učionice: U okviru naše auto škole Novi Beograd, Zemun, smo moderne učionice koje će Vam omgućiti komforan prostor za učenje

Naš program je osmišljen tako da se prilagodi svim stilovima učenja tako da svaki učenik doživi uspešnu tranziciju i postane kompetentan i siguran vozač sa licencom.

Pored podučavanja tinejdžera, svoje znanje o vožnji delimo i sa roditeljima. Trudimo se da i u kontaktu sa roditeljima prenesemo naša zapažanja i zajedno sa njim odredimo i da li su možda potrebni i dodatni časovi vožnje. U našoj auto skoli Sušić Noovi Beograd vodimo se time da što se duže praktikuju navike bezbedne vožnje, to više postaju „navike“.

auto skola novi beograd, autoskole novi beograd
auto skola susic novi beograd, auto skola zemun
auto škola novi beograd, auto škola zemun

AUTO ŠKOLA NOVI BEOGRAD

Tradicija donosi poverenje

Da biste došli do svog cilja koji je dobijanje vozačke dozvole morate se odlučiti koju auto skolu ćete upisati. Naša auto škola Sušić Novi Beograd, Zemun ima jasno utvrđene nastavne planove koji godinama unazad donose odlične rezultate u obuci.

Naš cilj je da kandidatima naše auto škole Novi Beograd pružimo savete za donošenje odluka koje će im trebati da smanje rizik na putu. Radimo na tome da povećamo nivo svesti naših učenika i naučimo ih strategijama za pravilno upravljanje vremenom, prostorom i vidljivošću. Novi vozač će smanjiti rizik maksimiziranjem kontrole.

Naši visokokvalifikovani instruktori će pomno pratiti svaki Vaš nedostatak i ispravljati ga prilagoćavajući se Vama da to prihvatite kao obrazac za vožnju. Mi razumemo da je izbor auto skole veoma težak svim našim kandidatima i zato želimo da se uvek prilagodimo Vašim potrebama:

 • Izaberite termin teorijske nastave: termini teorijske nastave su 2 puta dnevno u našoj auto skoli Novi Beograd u 9h i 18h
 • Izaberite termin obuke vožnje: možete dogovoriti termine sa Vašim instruktorom i lako ćemo se uklopiti u Vaš raspored aktivnosti.
 • Izaberite instruktora: auto skola Sušić Novi Beograd zapošljava najiskusnije instruktore koji će Vam pomoći da savladate učenje vožnje 
 • Izaberite vozilo: možete izabrati vozilo koje će Vam omogućiti da se osećate prijatno i bezbedno.

Naša tradicija i generacije koje su se obučavale u našoj auto školi na Novom Beogradu dovele su do toga da se kod nas upisuju kandidati većinom preko preporuke obučenih vozača. To nam je najveća satisfakcija za dalji rad i svakoga dana unapređujemo našu auto skolu na Kanarevom brdu. Ukoliko imate nedoumica ili pitanja slobodno nam se obratite. Znamo da je ovo veliki korak u životu, ali isto tako i znamo da je auto skola Sušić Novi Beograd pravi izbor za Vas.

Auto škola Novi Beograd Zemun

Upis novih kandidate je u toku

 • Dobra auto škola pomaže vam da se transformišete u bezbednog i odgovornog vozača
 • Svaki korak je dostignuće
 • Proslavite postizanje svog cilja i svih životnih prilika koje su vam sada otvorene
auto skola novi beograd, auto skola susic novi beograad

SUŠIĆ AUTO SKOLA NOVI BEOGRAD

Početak nove grupe: 07.05.2024.
Slobodnih mesta: 5
Termini nastave: Svakog dana u 9h ili 18h
Polaganje teorije:
Maj 09, 23
Polaganje vožnje:
Maj 10, 17, 21, 25, 30

Lekarsko uverenje i prva pomoć Gratis za upis u maju

Kako do nas, na Novom Beogradu?

Kako do nas, na Novom Beogradu? Autobuske linije: 15 iz Zemuna, 16 sa Karaburme (od Zelenog venca), 17 sa Konjarnika (od Autokomande, Sava centra, Arene), 65 sa Zvezdare, 72 sa Aerodroma (preko Ledina), 73 iz Batajnice (iz bloka 45), 82 sa Bežanijske kose, 83 sa Vračara (od Autobuske i železničke stanice), 85 iz Borče (preko Zemuna) i sa Banovog brda (od Buvljaka i Delta city-a), 88 iz Železnika (od Banovog brda, Sava centra, Arene), 607 iz Surčina, 610 iz Zemuna i iz Surčina, 611 iz Dobanovaca, 612 sa Galenike, 704 iz Zemun Polja, 707 sa Altine, 711 iz Šimanovaca

PRIJAVITE SE VEĆ DANAS PO SPECIJALNIM USLOVIMA

Auto skola Sušič Novi Beograd, Zemun

SUŠIĆ AUTO ŠKOLA NOVI BEOGRAD