auto škola banovo brdo, autoskola banovo brdo
auto skola banovo brdo, autoškola banovo brdo

AUTO SKOLA BANOVO BRDO

Auto skola Susić Banovo brdo, Žarkovo, Julino brdo

UPIS JE U TOKU !!!

Sušić auto škola vrši upis novih kandidata za Banovo brdo, Julino brdo, Žarkovo, Filmski grad..

BANOVO BRDO

ŽARKOVO

JULINO BRDO

0 +
OBUČENIH VOZAČA
0
LICENCIRANIH KADROVA
0
POČETAK RADA
0
NAGRADA
auto skola cena popust, auto skola placanje na rate

PROMOTIVNA CENA

79990rsd

79990rsd

*cena važi samo za upis auto škole Banovo brdo. Broj mesta je ograničen.

AUTO SKOLA SUŠIĆ BANOVO BRDO

Postojimo za Vas već više od 30 godina

Auto škola Sušić Banovo brdo je otvorena da bi olakšali učenje i polaganje vožnje kandidatima sa područja Banovog brda, Žarkova, Julinog brda i Filmskog grada. Naša auto škola se nalazi na lako pristupačnoj lokaciji  preko puta Meka- Banovo brdo. Kandidati koji upišu našu auto škola, a dolaze iz pravca Banovo brdo, Julino brdo, Žarkovo, Filmski grad imaju mogućnost izbora velikog broja linija gradskog saobraćajnog prevoza. Osim naše lokacije prednosti koje naši kandidati mogu da iskoriste upisom naše auto skole Banovo brdo su:

  • Moderne učionice: U okviru naše auto škole Banovo brdo za Vaše učenje opremili smo učionice po visokim standardima.
  • Širok izbor automobila: posedujemo 8 vozila najnovije generacije na kojima će Vam biti lakše i bezbednije da savladate osnove vožnje.
  • Testovi na internetu: upisom naše auto skole Banovo brdo možete koristiti softver za učenje preko interneta.
  • Iskusni instruktori: instruktori koji će vas obučavati u našoj auto školi Banovo brdo imaju ogromno iskustvo i znanje uz čiju pomoć ćete naučiti da vozite.
  • Do dozvole za 3 meseca: auto skola Sušić Banovo brdo ima za cilj da Vas osposobi da položite vožnju i testove u roku od 3 meseca.

Kandidati koji se odluče da upišu našu auto Banovo brdo imaju pristup savremeno učionicama opremljenim po visokim standardima. Naša auto skola poziva sve kandidate sa područja Banovo brdo, Julino brdo, Žarkovo, Filmski grad da posete naše prostorije i uvere se u naše prednosti.

auto skola banovo brdo, auto skole banovo brdo, auto skola filmski grad
auto skola banovo brdo, autoskola banovo brdo
auto škola banovo brdo, autoškola banovo brdo, auto skola julino brdo

AUTO ŠKOLA BANOVO BRDO

Tradicija, poverenje, sigrunost sa auto školom Sušić

Izbor auto skole je može odrediti i Vašu bezbednost u saobraćaju. Stoga izborom auto skole u kojoj ćete naučiti osnove vožnje ima veoma bitnu ulogu. Naša auto škola Sušić Banovo brdo obučava kandidate po strogim standardima koji su definisani unapred utvrđenim nastavnim planovima. Već više od 30 godina obučavamo kandidate prateći novitete i stalno pomerajući granice po kvalitetu naših usluga. Instruktori koji su Vam na raspolaganju u auto skoli na Banovom brdo imaju veliko iskustvo koje je potrebno da Vam pruže samopouzdanje i sigurnost koje če Vas pratiti u daljoj budućnosti. Trudimo se da Vam prvi časovi na kojima se prvi put susrećete sa osnovama vožnje budu zanimljivi i pre svega zabavni jer smo iz iskustva naučili da mnogi kandidati učenje vožnje doživaljavaju veoma stresno.

Ukoliko se odlučite da nam ukažete poverenje, auto skola Sušić Banovo brdo i instruktori koji su zaposleni kod nas će Vam preneti znanje i naučiti Vas pre svega za bezbednu i sigurnu vožnju u budućnosti. Da bismo Vam olakšali učenje auto škola Sušić Banovo brdo pruža Vam dodatne mogućnosti kao što su:

  • Izaberite termin teorijske nastave: termini teorijske nastave su 2 puta dnevno u našoj auto skoli Banovo brdo u 9h i 18h
  • Termin obuke vožnje: Sa vašim izabranim instruktorom uvek možete dogovoriti termin koji se uklapa u Vaše aktivnosti.
  • Izaberite instruktora: auto skola Sušić Banovo brdo omogućava Vam da izaberete instruktora.
  • Izaberite vozilo: možete odabrati automobil  koje će Vam omogućiti da se osećate prijatno i bezbedno.

Auto skola Sušić Banovo brdo godinama unazad najveći broj upisa ima od kandidata koji dolaze putem preporuke nekog od naših bivših učenika. Veliki broj kandiata koji upise auto skolu Banovo brdo dolazi iz drugih naselja kao pto su Julino brdo, Filmski grad, Zarkovo. To nam je najveća satisfakcija za dalji rad i trudimo se da pomeramo standarde. Ukoliko imate nedoumica oko izbora auto skole ili pitanja slobodno nam se obratite. Znamo da je ovo veliki korak u životu, ali isto tako i znamo da je auto skola Sušić Banovo brdo pravi izbor za Vas.

Auto škola Banovo brdo Žarkovo Julino brdo Filmski grad

Upis novih kandidata je u toku
autoskola banovo brdo, autoskole banovo brdo
auto skola banovo brdo, auto škole banovo brdo
autoškola banovo brdo, auto skola banovo brdo, auto skola zarkovo
lokacija auto skole

SUŠIĆ AUTO SKOLA BANOVO BRDO

Početak: 11.04.2024.
Slobodnih mesta: 6
Termini nastave: Svakog dana u 9h ili 18h
Polaganje teorije:
April 11,25
Polaganje vožnje:
April 02,19

Kako do auto skole Banovo brdo?

Tramvajske linije: 12 sa Bogoslovije (od Vukovog spomenika) i 13 iz Bloka 45
Autobuske linije: 23 sa Karaburme (od Skupstine) i sa Vidikovca, 37 od Trga republike i iz Rakovice (Kneževac), 51 sa Železničke stanice i sa Belih voda, 52 sa Zelenog venca i sa Ceraka, 53 sa Zelenog venca i sa Vidikovca, 58 sa Pančevačkog mosta i iz Železnika, 88 iz Zemuna (preko Sava Centra i Sajma) i iz Železnika, 85 iz Borce (preko Novog Beograda i Novog mosta), 49 iz Naselja Stepa Stepanović (preko Banjice ili Dedinja)

kontakt adresa

POŠALJITE NAM PORUKU

PRIJAVITE SE VEĆ DANAS PO SPECIJALNIM USLOVIMA

Auto skola Banovo brdo, Žarkovo, Julino brdo

SUŠIĆ AUTO ŠKOLA BANOVO BRDO