Auto škola SUŠIĆ osnovana je davne 1992 godine. Dugogodišnje poslovanje glavni je pokazatelj kvaliteta obuke i zadovoljstva kandidata. 80% kanididata se upisalo na preporuku! Bavimo se obukom vozača A1, A2, A i B kategorije. Nudimo Vam visokokvalifikovane, licencirane instruktore vožnje, kao licencirane i iskusne predavače teoretske nastave. Visok stepen prolaznosti govori o kvalitetu teoretske nastave kao i praktične obuke.

Naša škola će Vam pružiti sve mogućnosti i komfor da vozite i učite vožnju u bezbednim i novim automobilima, uz konstantnu pažnju i savete naših iskusnih instruktora. Imate mogućnost izbora instruktora, 8 potpuno novih vozila, termina obuke i nastavu u dve potpuno renovirane učionice. Trudimo se da obezbedimo maksimalno dobre uslove za napredak kandidata. Automobil je bitna karika i potrebno je da bude ispravan i lagan za voznju.

Pružićemo Vam sve potrebne informacije i savete kako da najlakše i najbrže dođete do vozačke dozvole. Naš najveći uspeh je poverenje naših klijenata, koje smo stekli profesionalnim zalaganjem i trudom.

11000

Obučenih vozača

14

Profesionalnih kadrova

1992

Početak rada

12

Nagrada

Preporuke

Hvala auto školi Sušić. Ana Ivanović.
Instruktori profesionalni, staloženi i društveni. Poneću sa sobom dosta lepih uspomena i iskustava. Puno pozdrava od piroćanke Tanje!
Sve pohvale, profesionalnost u Srbiji je retka, tako da ko nije položio – NIJE NAUČIO :D PS. ALKOHOL I VOLAN NIKAD. Keti ♥
Nemci u fudbalu, Bosanci u sevdahu i meraku, Sušići u obuci! Dušan D. Gašić

Sve pohvale za predavača i instruktora našeg dragog Petra Erića. Pavle Кaličanin
Svi ste uslužni, ljubazni i profesionalni. Samo tako nastavite. Milan Popović
Auto škola Sušić zaslužuje sve pohvale. Instruktori su odlični. Oprema i automobili su odlični za učenje i početnike! Кordinator Sava Sušić je veoma pozitivan i prijatan sa kandidatima. Snežana Sneki
Sve pohvale za predavača Petra Erića. Pavle Stojić

Instruktori staloženi, profesionalni i društveni. Poneću sa sobom dosta lepih uspomena i iskustava. Puno pozdrava od Tanje!
Drago mi je da sam se određeno vreme družio sa vama. Pravi ste tim koji pobeđuje. Komplimenti. Sa poštovanjem, Srećko.
Nemanja je nabolji instruktor! Sule je faca! Sve je super u ovoj auto školi! Mitrović Miloš
Zoranu lično hvala na Podršci, Razumevanju i Upornosti. Sa poštovanjem Maja.

Prijavi se danas po promotivnim uslovima

prijavljivanje